عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس:

مدیر متخلف گناوه ای باید از سیستم آموزش و پرورش اخراج شود/تنبیه در قانون مجازات اسلامی به مثابه جرم عمد است

عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با تاکید بر ضرورت اخراج مدیر متخلف گناوه ای از سیستم آموزش و پرورش٬ گفت: طبق قانون مجازات اسلامی، مجازات قصاص و حبس تعزیری برای برخورد با جرایم عمد همچون تنبیه درنظر گرفته شده است.

سیدحمیدرضا طباطبایی نائینی در گفت وگو با خبرگزاری خانه ملت٬ با تاکید بر ضرورت اخراج مدیر متخلف گناوه ای که دانش آموزان را تنبیه کرده است٬ گفت: وزارت آموزش وپرورش نباید تنها به عزل این مدیر متخلف از پست مدیریتی اش اکتفا کند بلکه وی باید از تمام سیستم آموزش و پرورش کنار گذاشته شود.

نماینده مردم نائین٬ خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی٬ با بیان اینکه فرهنگ تنبیه مختص قرون وسطی بوده و اکنون منسوخ شده است٬ افزود: باعث تاسف است که امروزه اخباری در رسانه ها مبنی بر تنبیه دانش آموزان با لوله پولیکا و امثال آن شنیده می شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم٬ با تاکید بر اینکه حتی بروز یک مورد تنبیه بدنی در مدارس کشور زیاد است٬ تصریح کرد: باید با مدیران و معلمانی که اقدام به تنبیه دانش آموزان می کنند بدون هر نوع اغماضی برخورد شود.

مجازات تنبیه بسته به شدت خسارت وارده از قصاص تا حبس است

وی با بیان اینکه از دید دستگاه قضا تنبیه دانش آموزان٬ ارتکاب جرم عمدی است٬ گفت: در قانون مجازات اسلامی، مجازات برخورد با جرایم عمدی، قصاص و حبس تعزیری تعریف شده است.

این نماینده مردم در مجلس نهم٬ با تاکید بر اینکه دانش آموزان امانت های اولیای آن ها به مدارس هستند٬ گفت: زمانی که تنبیه بدنی در مدارس رخ می دهد اعتماد والدین از محیط علمی کشور سلب می شود.

طباطبایی نائینی با بیان اینکه قوانین خوبی چه در قانون اساسی و چه در قوانین عادی برای برخورد با شکنجه و جرایم مرتبط به تنبیه که در حوزه جرایم عمدی به شمار می روند وجود دارد٬ افزود: باید با نظارت بر مدارس از بروز چنین حوادثی جلوگیری شود چرا که در حوزه قانون کاستی وجود ندارد.

وی تاکید کرد: عزل مدیر متخلف گناوه ای از سوی اداره آموزش و پرورش منطقه کافی نبوده و باید وزارت آموزش و پرورش نسبت به اخراج وی اقدام و مراتب برخورد با وی را به اطلاع عموم برساند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی٬ گفت: شکایت دانش آموز تنبیه شده و خانواده وی از مدیر متخلف به جریان افتادن پرونده در دستگاه قضا و برخورد قانونی با وی منجر خواهد شد.