مسئول مبارزه با فساد مالی دیوان محاسبات کشور:

حسابرسی کشف تقلب و فساد مالی در 14 کشور آسیایی

مسئول مبارزه با فساد مالی دیوان محاسبات کشور از انجام حسابرسی کشف تقلب و فساد مالی، ارزیابی مبارزه با پولشویی و فساد مالی در 14 کشور آسیایی سخن گفت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عبدالله صفایی نسب در مراسم افتتاحیه آخرین نشست دهمین پروژه تحقیقاتی آسوسای، گفت: در این نشست که با حضور نمایندگان دیوان محاسبات 14 کشور آسیایی برگزار می شود تکمیل و نهایی کردن دهمین پروژه تحقیقاتی آسوسای تحت عنوان حسابرسی کشف تقلب و فساد مالی، ارزیابی مبارزه با پولشویی و فساد مالی فعالیت دارند. این پروژه تحقیقاتی ظرف مدت سه سال گذشته تکمیل و نهایی شده است و تاکنون شش جلسه از آن در کشورهای چین، ویتنام، تایلند، فدراسیون روسیه، مالزی و ترکیه برگزار شده است.

معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربانیایی دیوان محاسبات کشور افزود: دیوان محاسبات جمهوری اسلامی ایران میزبان آخرین نشست این پروژه تحقیقاتی است. این پروژه در سه سال گذشته ضمن بررسی و ارزریابی وضعیت پولشویی و فساد مالی در کشورهای آسیایی و اقدامات صورت گرفته تخصیصات کشورهای مذکور به بررسی و ارزیابی رسیدگی های موسسات عالی حسابرسی در این خصوص می پردازد ضمن یافتن نقاط ضعف و قوت این گونه رسیدگی ها علاوه بر تبادل دانش و اطلاعات در این زمینه موضوع حسابرسی های مربوط به پولشویی و فساد مالی را توسعه دهد. نتایج کار این پروژه منجر به تدوین رهنمودهای برای انجام حسابرسی در سال های آینده می شود.