معاون حقوقی و قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح:

عمده جرائم نیروهای مسلح غیرعمدی است

معاون حقوقی و قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور گفت: رسیدگی به جرایم نیروهای مسلح باید جدی باشد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، حجت الاسلام محمد مصدق در دربیست و یکمین نشست مجمع استانی پیشگیری از وقوع جرم در بین نیروهای مسلح سیستان و بلوچستان بیان کرد: آمار جرایم و تخلفات تمام نیروهای مسلح بسیار کم بوده و این نشان از صلاحیت و سلامت نیروهای مسلح دارد.

معاون حقوقی و قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: نیروهای مسلح ملجاء و پناهگاه مردم هستند.

مصدق تصریح کرد: طبق آمارهای موجود عمده جرائم نیروهای مسلح غیرعمدی است.

وی خاطرنشان کرد: از منظر جرم شناسی مهم ترین بحث این است که چرا و به چه علتی یک فرد نظامی مرتکب ایراد ضرب و جرح می شود.

مصدق گفت: امروز محققان به این نتیجه رسیدند که هر اندازه هوش اخلاقی انسان افزایش یابد میزان ارتکاب جرم توسط آن فرد به همان اندازه کاهش می یابد.

معاون حقوقی و قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح افزود: جرائم نیروهای مسلح همان عناوین مجرمانه ای است که در جامعه نیز وجود دارد که بیشتر این جرائم غیرعمدی است.

وی تاکید کرد: در تمامی دنیا نیروهای مسلح را از بین بهترین ها انتخاب می کنند و در کشور ما نیز خوشبختانه این اتفاق افتاده است و نیروهای مسلح ما از بهترین ها هستند.

مصدق افزود: با مراقبت و مواظبت از سازمان تحت امر و عدم بی خیالی می توانیم احتمال وقوع جرم را کاهش دهیم.